donderdag 9 september 2010

Rukwind beschadigt politiepost Santo Polder

09/09/2010


Paramaribo - Een korte, maar krachtige rukwind, heeft gistermiddag om vijf uur binnen afzienbare tijd aanzienlijke schade toegebracht aan de politiepost te Santo Polder. De dakbedekking werd weggerukt en kwam meters verder terecht. Een en ander had tot gevolg, dat ook de elektriciteitsvoorziening van het politiebureau kwam weg te vallen.

Inspecteur eerste klasse Bertrand Riedewald zegt dat hij en zijn manschappen door de ontstane situatie genoodzaakt waren alle arrestanten die zich in het cellenhuis bevonden, over te brengen naar andere politieposten. “De dienstverlening aan het publiek is helaas tot een minimum teruggebracht”, zegt Riedewald, die eraan toevoegt dat er zich geen persoonlijke ongelukken hebben voorgedaan. Hij verklaart dat personen uit de omgeving voor dringende politie assistentie zich moeten begeven, naar andere nabijgelegen posten. Korpschef Hoofdcommissaris Delano Braam ging zich gistermiddag persoonlijk op de hoogte stellen van de schade die door de rukwind werd aangericht.-.



dWTfoto/Anthony Janki
De politiepost Santodorp met op de voorgrond de dakplaten die door de hevige winden van het gebouw werden gerukt. Korpschef Delano Braam oriƫnteerde zich ter plekke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten