maandag 26 september 2011

Opzettelijk??

Een woning aan de Welgedacht A-weg is vanmorgen volledig afgebrand. De politie vermoedt dat er sprake is van brandstichting. Het houten huis stond al in lichterlaaie toen de brandweer van Lelydorp ter plekke aankwam. Er kon niks meer worden gered, zegt de commandant van de post Lelydorp aan Starnieuws.



Buurtbewoners vertellen dat het pand enige tijd onbewoond is. Er woonde daar een bejaarde vrouw, die uit de woning moest. De eigenaar woont in Nederland, maar is nu in Suriname. De vrouw had haar verhaal gedaan in het programma '1 voor twaalf'. Zij vertelde dat zij uit het huis moest maar nergens te gaan had.

Louis Vismale, directeur van '1 voor twaalf', zegt desgevraagd aan Starnieuws dat hij in zijn archief zal duiken om na te gaan wat de vrouw had gezegd. Misschien is er aanknopingspunt die leidt tot de oplossing van deze brand. "Wij zijn niet klaar met deze zaak. Wij zullen ook meehelpen om opheldering te brengen in deze zaak", zegt Vismale.

De politie zegt nog geen details te kunnen verstrekken. Het onderzoek is nog gaande. Volgens de politie was het pand verlaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten