woensdag 9 februari 2011

Boze taxichauffeur stuurt collega bijna dood in



Boze taxichauffeur stuurt collega bijna dood in

De verwonde taxichauffeur wordt in een ambulance gelegd (op de achtergrond) terwijl een agent de schade aan zijn voertuig opneemt.

De man is na een ruzie met een collega bijna de dood ingejaagd nadat die hem tijdens een wilde achtervolging aanreed.

Paramaribo - Een boze taxichauffeur van Ding BoyTaxi heeft het voertuig van zijn collega (J.B.) donderdagmorgen tegen half twaalf moedwillig aangereden.

Naar aanleiding van een ruzie tussen beide heren besloot J.B. weg te rijden. Toen de dader zijn mobiel pakte uit zijn broekzak om te bellen en zag dat het stuk was, wilde hij het verhalen op J.B. en zette met grote snelheid een achtervolging in.

Hij kwam in een blauwe spacio gedeeltelijk langszij de auto van JB en gaf een duw waardoor JB de controle over het stuur verloor en 180 graden slipte. Zijn wagen kwam terecht op een stapel V-goten die sinds enkele maanden op het trottoir staan en weggebruikers het rijden en lopen bemoeilijken.

Het voertuig ramde ook de schutting van de familie Olff aan de Kasabaholoweg ter hoogte van supermarket Vincent. JB moest per ambulance met schrammen worden afgevoerd. De boze chaffeur heeft zich volgens de politie uit de voeten gemaakt. Hij wordt opgespoord. (dWT/Eric Astwood)


Zwaar verkeersongeval op Indira Gandhiweg

Paramaribo - Aan de Indira Gandhiweg, ter hoogte van Hilly’s Farm, heeft zich gisteren een verkeersongeval voorgedaan. Een personenauto die richting Zanderij reed, wilde op een gegeven moment een inhaalmanoeuvre plegen.

Hij kwam op de andere helft van de rijweg, maar zag dat de tegenligger ook met een grote snelheid kwam. De personenauto probeerde zich weer toe te voegen op haar eigen rijhelft, maar dat was niet meer mogelijk.

Hij verloor de controle over het stuur en ramde een dubbele elektriciteitspaal. Een van de palen brak in tweeën. Het voertuig kwam tot stilstand in een trens. Er waren vier zwaar gewonden, die allen per ontboden ambulance afgevoerd werden naar de Spoedeisende Hulp (SEH). (DBS)


Man mishandelt Nederlandse vrouw

Paramaribo - Een man is vandaag door de politie aangehouden nadat er aangifte tegen hem was gedaan wegens mishandeling. In eerste instantie weigerde hij mee te gaan met de politie die hem thuis had opgehaald.

Een hulpofficier van justitie moest er persoonlijk aan te pas komen omdat de man erop stond dat hij zonder een bevel van het Parket niet mee zou gaan met de speurders. De beschuldigde verhuurt appartementen aan personen, merendeels vrouwen, uit Holland.

Een van de vrouwen die een woonruimte bij hem huurde heeft aan de politie verteld dat zij is mishandeld nadat zij weigerde seksuele handelingen met hem uit te voeren. De beklaagde schijnt de afgelopen periode vaker een gewoonte ervan te hebben gemaakt om vrouwelijke huurders het hof te maken.

De verhuurder moest zich al eerder bij de politie verantwoorden voor dergelijke handelingen. Aan de politie en zijn slachtoffers had hij toen beloofd zich niet meer te zullen misdragen. Hij zou nalaten om de vrouwen lastig te vallen. De mishandelaar zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden. (GFC nieuws)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten