woensdag 9 februari 2011

Vrouw timmert verhuurder in elkaar

Vrouw timmert verhuurder in elkaar

Paramaribo - Een 27-jarige vrouw heeft gisteravond haar huurbaas in elkaar geslagen. De verhuurder liep tijdens het geweldsincident twee gebroken tanden op en een gescheurde bovenlip.

Tijdens het bewuste handgemeen sloeg zij een hakschoen kapot in het gezicht van de onfortuinlijke persoon. De agressieve dame had een kamer gehuurd bij de man in de omgeving van Latour.

Volgens een getuige leefden de vrouw en de verhuurder al enige tijd in onmin met elkaar omdat de huurster een huurschuld had opgebouwd. Ze zou een gebrek hebben aan liquide middelen nadat haar relatie met haar vriend op de klippen was gelopen.

Gisteren escaleerde de situatie nadat de verhuurder voor de zoveelste keer bij haar op bezoek ging om zijn geld op te eisen. Op een gegeven moment zou de schuldeiser een voorstel hebben gedaan om de schuld maar te vereffenen in ruil voor seksuele handelingen. Althans, dat is de lezing van de belaagster.

Dit voorstel viel niet in goede aarde waarna de vrouw een woede-uitbarsting kreeg en de man aanviel. Uiteindelijk is de zaak door een buurvrouw die getuige was van het incident in rustiger vaarwater terechtgekomen. Het slachtoffer heeft zich door een medicus laten behandelen en zal vandaag een tandarts bezoeken. Bovendien heeft hij aangegeven er een politiezaak van de maken. (GFC nieuws)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten