donderdag 25 augustus 2011

Ruzie om perceel Welgedact C

Nationaal >
Hooglopende ruzie om stuk land Welgedacht C    

Geplaatst: 25/08/2011

Paramaribo -  De familie Rambaran van de Welgedacht C-weg 226 die met de handen in het haar zit omtrent een perceelkwestie, heeft teneinde raad de hulp ingeroepen van de parlementariërs Theo Vishnudat en Charles Pahlad. De heren Rambaran en Brielle zeggen elk de rechtmatige eigenaar te zijn van een stuk land. De gemoederen tussen beide mannen liepen gistermiddag zo hoog op dat zelfs de politie eraan te pas moest komen.


Rambaran aan wiens grootouders het stuk land eens toebehoorde, heeft vanaf 1997 het stuk land aangevraagd bij RGB. In 2010 kreeg hij een bereidverklaring. Brielle krijgt ook in 2010 van hetzelfde stuk land een beschikking. De documenten van beide heren zijn getekend door een en zelfde RGB – ambtenaar. Een zeer gebelgde Pahlad: ‘Hoe kan die meneer S. niet weten dat er een aanvraag op dit stuk terrein is.


Het is onbegrijpelijk. Die meneer Rambaran heeft een bereidverklaring gehad, hoe kan die andere meneer dan binnen zes maanden een beschikking krijgen.’ Beide parlementariërs raadden beide mannen aan om naar de groene tafel te gaan.
Brielle houdt voet bij stuk de rechtmatige eigenaar nu te zijn. ‘Ik voldoe aan alle vereisten. Ze kunnen mij niets doen. Het spijt me voor ze, maar ik heb al heel veel geld betaald hier.’





 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten