vrijdag 20 november 2009

Hands up or I will shoot.........


Jager verongelukt

20/11/2009


Paramaribo - De 38-jarige Widjai Mahabier is gisteren in de namiddag door een kogel uit het jachtgeweer van een andere jager verongelukt te Mamaini in het Van Blommenstein Stuwmeer. Uit het voorlopig politieonderzoek blijkt dat zeven jagers, onder wie het slachtoffer, dinsdag naar het gebied trokken om er te jagen. Gistermiddag va voerden de mannen over de Aniemarakreek naar een locatie en zagen op een bepaald moment een vogel boven hun hoofd rondvliegen.


Door hun enthousiasme begon de boot op een gegeven moment te schommelen. Om nog onduidelijke redenen moet het geladen jachtgeweer van één van de jagers zijn afgegaan. Mahabier die voorin in de boot zat werd toen in zijn rug geraakt. Gelijk na het incident spoedde de groep zich met de gewonde terug richting Afobaka en werd de politie van Brokopondo ingeschakeld. Toen de agenten arriveerden had Mahabier de geest reeds gegeven.

De jager aan wie het jachtgeweer toebehoort en waaruit het fatale schot kwam, verkeert in shocktoestand en is niet aanspreekbaar. Hij is voor observatie in het ziekenhuis opgenomen. De overige jagers zijn na verhoor heengezonden. Alle jagers zijn in het bezit van een geldige wapenvergunning. Het ontzielde lichaam van Mahabier is voor sectie in beslag genomen. De politie van Brokopondo heeft de zaak in onderzoek.-.

1 opmerking:

  1. bullshit!!!! dikke onzin!! meneer mahabier is bewust doodgeschoten! uit sectie blijkt dat meneer mahabier ook blauwe plekken had op zijn hoofd. meneer mahabier is doodgeschoten en mishandeld door mensen waarvan hij dacht dat het zijn vrienden waren,blijkt dus hellemaal mis te zijn!!!!! uit verhalen en ooggetuige van mensen die in het stuwmeer plek van ongeval wonen hebben gezegd dat meneer mahabier nadat hij geschoten was en op land was gebracht nog leefde en de mensen waarmee hij was gaan jagen hem aan zijn lot overlieten en toekeken todat zijn lichaam de geest had gegeven en toen pas de politie belde en gingen overleggen om een verhaal te verzinnen. voordat de politie was aangekomen gingen een paar mensen waarmee mahabier was gaan jagen naar huis waren gegaan. duidelijk bewuste moord wat ze ook zullen zeggen. en bij deze julie mensen die het hebben gedaan julie tijd komt nog misschien niet nu maar later zeker god slaapt niet!!! hoop dat julie noooit gelukkig zullen verder leven en dit elke dag op julie rond zal spoken!!

    BeantwoordenVerwijderen